A Candida kiirtásának lehetséges módja: a gombaellenes szerek

Ahogy ígértük, most végigvesszük, hogy a gombaellenes szerek hogyan képesek harcolni a Candidával szemben, illetve, hogy miként segítenek bennünket a Candida fertőzés leküzdésében.

Elsőként fontos tisztázni, hogy a gombaellenes szerek, legyenek azok természetesen vagy az orvosunk által felírtak, egyaránt képesek a Candida ellen munkálkodni úgy, hogy károsítják azon sejtek falait. Míg a gombaellenes szerről nem valószínű, hogy képes megfordítani a Candida szaporodását, addig az tény, hogy a meglévő törzseket elpusztítja, így ha egy alacsony cukortartalmú étrendbe illesztjük be és probiotikumokat is szedünk mellé, akkor a Candida kiirthatóvá válik.

Sokan keresik ma a természetes gombaellenes szereket, de tudni kell, hogy ez esetben a szintetikusak is igen hatékonyan lehetnek. Mindent összevetve el lehet mondani, hogy a természetes gombaellenes szerek általában enyhébbek, viszont kevesebb mellékhatásuk van. Az is megeshet, hogy két vagy három gombaölőt kell szednünk a megfelelő hatékonyság elérése érdekében, viszont ez lehetővé teszi, hogy a Candida ne legyen képes alkalmazkodni a szervezetünkhöz.

Ha úgy döntünk, hogy a természetes gombaölők közül válogatunk, akkor ezeket érdemes beszerezni. A kaprilsav egy olyan természetes és nagyon hatékony gombaölő, ami megtalálható a kókuszolajban, és amelyről már igen sok klinikai vizsgálat igazolta, hogy kiváló gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik. Az oregánóolaj egy másik lehetőség, ez a kiegészítő egyszerre fungisztatikus és fungicid is, tehát hatékonyan képes leszámolni a Candida albicanssal. Végül pedig meg kell említeni a grapefruitmag kivonatot is, ami több, mint 800 vírussal és baktériummal, illetve több, mint 100 fajta gombával, valamint egy- és többsejtű parazitával szemben hatékony.

Termékek Candida ellen

Bálint cseppek oreganóolaj 50 ml

Bálint cseppek oreganó olaj 50 ml

A készítmény több mint 70%-ban telítetlen zsísavat, ami részben omega-6 zsírsav, ill. egyszeresen telítetlen zsírsavból olajsavat tartalmaz.

Ár: 2890 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!