Egy hatékony gombaölő: az oregánóolaj

Az oregánó olaj az egyik leghatékonyabb természetes gombaellenes szer, így kiváló választás lehet a Candida fertőzés megszüntetésében. Az oregánóolaj nem csupán gombaellenes szer, hanem ezenfelül antivirális, antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik. Egy tanulmány azt is mutatja, hogy rákmegelőző tulajdonságokkal is rendelkezik.

oreganoolaj

Az oregánó egy cserje, ami a Földközi-tenger vidékén, a magas hegyekben van jelen, ahol gyógyhatásait már évszázadok óta ismerik. Valóban: az oregánót már régóta használják mint az antibiotikumok egy természetes alternatívája.

Az oregánóolaj különösen hasznos a Candida fertőzés kezelésében. Az egyik előnye, hogy több, mint egyszerű gombaellenes szer, hiszen hatására nem tud kialakulni az ugynevezetett rezisztencia, tehát a Candida sohasem lesz ellenálló vele szemben, míg más gombaellenes szerek veszíthetnek a hatékonyságukból az idő múlásával, ahogy a Candida alkalmazkodik hozzájuk. A legjobb eredmény érdekében, miután befejeztük a tisztító, méregtelenítő kúrát, kezdjük el használni az oregánóolajat egy vagy két másik természetes gombaellenes készítménnyel, élelmiszerekkel, kiegészítővel.

Hogyan dolgozik az oregánóolaj a szervezetben?

Egy 2001-es tanulmány szerint, melyet a Georgetown University Medical Center kutatói végeztek el, már 0,25 mg/ml mennyiségű oregánoolaj képes gátolni a Candida albicans elszaporodását. Ez a tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy ha orálisan szedjük napi rendszerességgel az oregánoolajat, akkor az a candidiasis megelőzésében és kezelésében is igen hasznos lehet. Az oregánóolaj két természetben előforduló antimikrobiális szert tartalmaz: a karvakrolt és a timolt. A kutatások azt mutatják, hogy ezek a vegyi anyagok a vízzel reakcióba lépbe a vérben kiszárítják és elpusztítják a Candida élesztőgomba sejteket. Egy másik tanulmány kimutatta, hogy a karvakrol sokkal hatékonyabb Candida-ellenes szer, mint 18 különböző szintetikus gombaölő. Végül pedig: az oregánóolaj teljesen természetes, ezért sokkal kevesebb mellékhatása van, mint a hagyományos gombaellenes szereknek.

Termékek Candida ellen

Bálint cseppek oreganóolaj 50 ml

Bálint cseppek oreganó olaj 50 ml

A készítmény több mint 70%-ban telítetlen zsísavat, ami részben omega-6 zsírsav, ill. egyszeresen telítetlen zsírsavból olajsavat tartalmaz.

Ár: 2890 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!